Χημική Co. Qida, ΕΠΕ.

Ο πιό αξιόπιστος χημικός προμηθευτής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Αρχική Σελίδα

Qida Chemical Co., Ltd

καλής ποιότητας Λιπαρές αμίνες για την πώληση
καλής ποιότητας Τριτογενείς αμίνες για την πώληση
Η χημική ουσία Qida όχι μόνο παρέχει μας καλά προϊόντα quanlity, αλλά και τις ακριβείς πληροφορίες προϊόντων και reasearch την ημερομηνία εκθέσεων, η οποία είναι πολύ χρήσιμη σε μας!

—— Nyanzi Benson

Η επαγγελματική εργασία τους τους κάνει για να είναι προμηθευτής που δίνοντας πολλή προσοχή στις ανάγκες των πελατών, αυτό καθιστά την εργασία μας ευκολότερη και καταλληλότερη!

—— Nancy Kaira

Από το 2006, έχουμε εργαστεί με Qida για δέκα έτη, πρέπει να πούμε ότι είναι ένα καλό ταξίδι για τη συνεχείς συνεργασία και την αύξηση και μεταξύ των δύο από μας!

—— Sohail Hisham

Είμαι Online Chat Now

Qida Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Qida Chemical Co., Ltd
Χημική Co. Qida, ΕΠΕ.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες:Qidamine/QidaQuats/Qida FR/BR Qida/QidaCEL/QidaPAC/QidaZan/Qida FA/Qidagro/Qidakem
Αριθμός Υπαλλήλων:100~200 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 50,000,000 - US$ 80,000,000
Ιδρύθηκε Έτος:2006
Εξαγωγή pc:70% - 80%

Για να επεκτείνουν τις πωλήσεις και στις τοπικές και παγκόσμιες αγορές, ως τα υποκαταστήματα της ομάδας Qida, χημική Co. Qida, ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2006, τοποθετημένος στο Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu. Η δράση βασίστηκε σε δύο βάσεις κατασκευαστών της με τις μεγάλες δυνατότητες παραγωγής.


Μια βάση βρίσκεται σε Zhangjiagang, Jiangsu Provice. Λιπαρές αμίνες αυτών των προϊόντων βάσεων κυρίως, μέσα επιπολής και άλλες λεπτές χημικές ουσίες. Η λιπαρή αλκυλική σειρά τριτογενών αμινών περιέχει τα προϊόντα ως dodecyl τριτογενή αμίνη και Di-octyl αλκυλική τριτογενή αμίνη η λιπαρή αλκυλική αρχική σειρά αμινών περιέχει τα προϊόντα ως αρχική αμίνη κοκοφοινίκων η σειρά άλατος τεσσάρων καταστάσεων αμμωνίου περιέχει τα προϊόντα ως μαλακώνοντας πράκτορα, μυκητοκτόνο ethoxylation η σειρά περιέχει τα προϊόντα ως λιπαρή polyoxyethylene αμινών σειρά αιθέρα που χρησιμοποιείται ευρέως στις προμήθειες πλύσης, τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα καλλυντικά, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την εκτύπωση, τη βαφή, να εξαγάγει, την επίπλευση, την άσφαλτο, το μυκητοκτόνο, την κατασκευή, τα πλαστικά που επεξεργάζονται, το φαρμακευτικό είδος, το πετροχημικό και το κ.λπ. Το άριστο σύστημα παραγωγής και η τέλεια τεχνολογία έχουν κερδίσει την καλή φήμη στη βιομηχανία και τον τομέα εφαρμογής λεπτών χημικών ουσιών του, μέσα επιπολής, λιπαροί μεσάζοντες αμινών.

 

Η άλλη βάση είναι σε Weifang, επαρχία Shandong. Η βάση στο τοπικό πλούσιο βρώμιο & τους αλατισμένους πόρους και υποστηριγμένος από Shandong Ocean τη χημική βιομηχανία το επιστημονικό ίδρυμα, το εργοστάσιο είχε αυξηθεί σε έναν παγκοσμίως διάσημο προμηθευτή των καθυστερούντω φλογών, της χημικής ουσίας βρωμίδιων και των ρευστών γεώτρησης πετρελαίου. Το εργοστάσιο έχει εγκριθεί από ISO9001: 2000 και ISO9001: 14001. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή SGS, που συμφωνείται με ROHS & WEEE της ΕΕ.

 

Το έτος 2010, προκειμένου να ενισχυθεί η δυνατότητα των ρευστών προϊόντων γεώτρησης πετρελαίου της επιχείρησής μας, αποκτήσαμε τη Co. Shandong Weilong, ΕΠΕ και έχουμε την τρίτη βάση παραγωγής στην επαρχία Shandong. Μετά από αυτήν την απόκτηση, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τέσσερις σειρές ρευστών προϊόντων γεώτρησης πετρελαίου: Οι σειρές μέσων επιπολής άλατος τεσσάρων καταστάσεων αμμωνίου, οι σειρές βρωμίδιων, οι σειρές CMC&PAC και Xanthan γομμάρουν τις σειρές, οι οποίες παρέχουν στους πελάτες μας περισσότερη ευκολία τη μιας στάσης αγορά.

 

Λιπαρές και τριτογενείς αμίνες, μέσα επιπολής:

 

Με περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας παραγωγής, είμαστε ένας από τους πιό αξιόπιστους προμηθευτές των παράκτιων και υπηρεσιών πετρελαιοπηγών στον κόσμο. Εισάγουμε και εξάγουμε το λιπαρό οξύ και τα λιπαρά οινοπνεύματα, και έχουμε ενός από το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμινών και αμμωνίου στην Κίνα. Μπορούμε να παραγάγουμε την αμίνη 1000mt το μήνα και το αμμώνιο 1500mt το μήνα.

 

Ρευστά γεώτρησης πετρελαίου:
Πρόσθετες ουσίες και χημικές ουσίες ρευστών ποιοτικών διατρήσεων και ολοκλήρωσης που βελτιστοποιούν την απόδοση και την ασφάλεια από τη δεξαμενή στην επιφάνεια. Τώρα παράγουμε το βρωμίδιο 15000mt/year, βρωμίδιο 10000mt/year, βρωμίδιο 10000mt/year ασβεστίου νατρίου ψευδάργυρου. Οι συνεργάτες μας συμπεριλαμβανομένου Halliburton και άλλες διάσημες επιχειρήσεις υπηρεσιών πετρελαιοφόρων περιοχών.

 

Φλόγα - καθυστερών:
Σαν διάσημη φλόγα - προμηθευτής καθυστερούντω, έχουμε ασχοληθεί με τους βρωμιωμένους καθυστερούντες φλογών παράγοντας από το 1990 το s. Μετά το 2008, εφαρμόζοντας τα πολλά έτη εμπειρίας μας στους βρωμιωμένους καθυστερούντες φλογών, έχουμε επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο κατασκευής μας για να φωσφοριήσουμε και το άζωτο βάσισε τους καθυστερούντες φλογών που επιτρέπουν μπορούν να παρέχουν την προσανατολισμένη στους πελάτες φλόγα - λύσεις καθυστερούντω για τα διαφορετικά πολυμερή σώματα. Τώρα παράγουμε DBDPO 5000mt/year, DBDPE 6000mt. /year, HBCD 3000mt/year BPS 1000mt/year, APP 2000mt/year ΝΕΠ(Νομισματικά Εξισωτικά Ποσά) 2000mt/year, DOPO 1000mt/year. έχουμε καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση αγαθών με τους πελάτες από πολλές χώρες. 

 

Βρωμίδια:
Τώρα παράγουμε το Hydrobromic οξύ 10000mt/year, νιτροπροπυλικό βρωμίδιο 3000mt/year, 33%HBr στο οξικό οξύ 500mt/year, βρωμίδιο 1000mt/year, βρωμίδιο 1000mt/year, νάτριο Bromite 1000mt. /year αμμωνίου καλίου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qida Chemical Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.::86-25-8646-0031

Φαξ:86-25-8646-2151

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :   Γύρος εργοστασίων   Ποιοτικός έλεγχος